Honlapkészítés

Honlapkészítés kisvállalkozóknak

Honlapkészítés menete:

  • megfelelő domain választás, nem baj, sőt ajánlatos olyan domaint választani, ami beszédes, utal a vállalkozás, szolgáltatás profiljára, akár a fő szolgáltatásra, tevékenységre utaló kulcsszó is szerepel benne. Egy domain jelenleg – a végződéstől ( .hu .com .info stb. ) 2500 – 10 000 Ft-ba kerül évente.
  • Megfelelő tárhely választás: egyszerű, szolgáltatást, vállalkozást bemutató oldalhoz, ha nincs webáruházunk elegendő egy kissebb méretű, mondjuk 500 Mb-os tárhely. Ennek a költsége Magyarország első számú tárhely szolgáltatójánál, jelenleg 10 000 Ft-ba kerül évente
  • Honlap motornak/programnak WordPress-t használok – ezt a honlaptulajdonos a későbbiekben könnyedén kezelheti.

Leggyorsabban telefonon érdeklődhet: 06 70 388 2943

Ha ezt az ajánlatkérő ürlapot tölti ki, akkor is rövid időn belül jelentkezünk e-mailben vagy telefonon

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Honlap tipus
Egy-két mondatban írja meg, miről szólna az új weboldal!
Hány kidolgozott kulcsszavat szeretne az oldalára?
Kér-e hosszútávú felügyeletet, támogatást a honlaphoz?
Igényt tart-e további SEO marketing/hirdetés támogatásra?

Honlapkészítés megfizethető áron, viszonylagosan rövid időn belül. Vidéken, falvakban, kisvárosokban élő és dolgozó gazdálkodóknak, kisvállalkozóknak, bárminemű termék készítőjének vagy szolgáltatónak. Piacserkentő honlapok készítése a célom,  mivel egyik szívem csücske a magyar vidék termékeinek népszerűsítése, a termékek piacának segítése, fejlesztése.

honlapkészítés

Az internetes kereskedelem töretlenül fejlődik és bővül most már több, mint 20 éve. Az internetes eladások száma, a webáruházak száma évről-évre gyarapodik. A Covid lezárások idején a vásárlási szokások is megváltoztak. Nyilván, ha karantén van, fizikálisan nem tudunk eljutni a boltokba, csak virtuálisan….

Ma már szinte mindenkinek van “okos” telefonja, rajta internettel, így bármit, bármikor, rövid időn belül meg tudunk keresni és találni a google keresőben, vagy a Facebookon. Ezért kell, hogy Téged is megtaláljanak a szolgáltatásaiddal együtt!

A honlapkészítés során, nyilván fontos a megjelenés, a szép küllem. Ám a külső nem minden. Sokkal fontosabb, hogy a keresőkben jó helyezést érjünk el.

Erre külön “iparág” alakult ki, a SEO. (A SEO jelentése a Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás. A SEO lényege: minél jobb helyezést elérni egy adott kulcskifejezésre a találati listán.) Ajánlott – persze nem könnyű feladat ezt elérni – a találati lista elején elhelyezkedni a weboldalunkkal, honlapunkkal.

A minimális SEO követelményeknek megfelelő oldalakat készítek, segítek a vállalkozás Facebook oldalának elkészítésében is.

A honlapkészítés ára: 50 000 – 210 000 Ft

Legújabb honlapunk: raklapos áruszállítás, gyűjtőfuvarozás Budapest és Pécs között. Nemzetközi szállítás Horvátországba és Szlovákiába.

Legsikeresebb webáruház, amit készítettünk: Jóga párna bolt

Legközelebb eső területek:

Tolna-Vármegye:

Izmény, Mucsfa, Aparhant, Lengyel, Kisvejke, Nagyvejke, Závod, Mucsi, Kurd, Csibrák, Döbrököz, Gyulaj, Dúzs, Hőgyész, Szakály, Diósberény, Szakadát, Gyönk, Varsád, Kalaznó, Kistormás, Kölesd, Murga, Felsőnána, Kéty, Tevel, Medina, Szedres, Tengelic, Kajdacs, Zomba, Harc, Kakasd, Bonyhádvarasd, Bonyhád, Nagymányok, Kismányok, Györe, Váralja, Dombóvár, Kaposszekcső, Kapospula, Csikóstőttős, Cikó, Mőcsény, Szálka, Grábóc, Bátaapáti, Mórágy, Várdomb, Alsónána, Bátaszék, Alsónyék, Báta, Pörbőly, Sárpilis, Decs, Őcsény, Szekszárd, Bogyiszló, Fadd, Mözs, Tolna, Dombori, Gerjen, Paks.

Baranya- Vármegye:

Szászvár, Máza, Vékény, Kárász, Magyaregregy, Hegyhátmaroc, Egyházaskozár, Tófű, Szalatnak, Köblény, Bikal, Mágocs, Nagyhajmás, Mekényes, Alsómocsolád, Komló, Magyarszék, Zobákpuszta, Hosszúhetény, Mánfa, Mecseknádasd, Zengővárkony, Hidas, Ófalu, Óbánya, Apátvarasd, Lovászhetény, Nagypall, Martonfa, Hird, Vasas, Pécs, Bogád, Nagykozár, Kozármisleny, Orfű, Abaliget.

Más szolgáltatások:

013001 – zöldség-szaporítóanyag termesztése m.n.s

011301 – zöldségféle, dinnye, gyökér- gumósnövény termesztése m.n.s.

106101 – malomipari termék gyártása m.n.s.

462101 – gabona, vetőmag, takarmány- és egyéb növényi szaporítóanyag nagykereskedelem

283001 – m.n.s. mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása

431201 – gépi földmunkák végzése

431202 – kézi földmunka végzése

813002 – házikert gondozás

478901 – egyéb áruk piaci kiskereskedelme

479102 – csomagküldő, internetes kiskereskedelem

581903 – egyéb online kiadói tevékenység

620201 – egyéb számitástechnikai szakértés, tanácsadás

749002 – közvetítési, ügynöki szolgáltatás

139901 – m.n.s. textiltermék gyártása

Kapcsolat