Fuvar ajánlat kérése belföldön és szlovák, horvát export-import szállításokhoz

Nemzetközi szállítás tekintetében, vállalkozásunk 2008 óta nyújt szállítási szolgáltatást Magyarország szinte teljes területéről Horvátországba és Szlovákiába, illetve Horvátországból és Szlovákiába magyarországi területekre.

A fuvar ajánlat kéréshez a linket lefelé görgetve, vagy a képre kattintva találja.

Rugalmasan kezeljük a gyűjtőszállításokat, rész- és teljes rakományokat, és vállaljuk az áruszállítást 0-24 tonnás súlyhatárig. Ahogy ügyfeleink igényei változtak, mi is fejlesztettük flottánkat, és jelenleg 6-8 gépkocsival rendelkezünk. Ezek közé tartoznak emelőhátfalas járművek, pótos és nyerges szerelvények is, hogy minden szállítási feladatot hatékonyan el tudjunk végezni. Daruzható és rolóponyvás gépjárművekkel is állunk rendelkezésére, csereraklapos szállítást is tudunk vállalni igény esetén. Euro 6-os gépjárművekkel végezzük fuvarjainkat, amennyiben Önnek is fontos a környezetkímélő szállítás, jó helyen jár!

fuvar ajánlat

Illés Fuvar, tel.: 00 36 70 940 0216

Szolgáltatásaink között szerepel az időkapus és határidős teljesítés is, mivel célunk, hogy maximálisan megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Gépjárművezetőink kiemelkedően felkészültek és elkötelezettek, hogy a szállítások zavartalanul és hatékonyan történjenek. Minden szállításnál az optimális útvonalat választjuk, hogy időben és pontosan teljesítsük a feladatokat.

Ha Ön is költséghatékony és pontos nemzetközi szállítást keres, akkor jó helyen jár. Megbízható partnerként állunk rendelkezésére, és garantáljuk, hogy minden szállítása a legmagasabb színvonalon történik. Kérjen árajánlatot a fenti ürlapon vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot készítsünk Önnek. Bízunk benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

fuvar ajánlat: Leggyakrabban ezeken a településeken járunk és dolgozunk, de az egész ország területéről és területére vállalunk nemzetközi szállításokat!

A tejesség igénye nélkül: Budapest, Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi, Ráckeve, Vecsés, Szigetszentmárton, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Ercsi, Százhalombatta, Bicske, Szárliget, Székesfehérvár, Baracska, Gárdony, Agárd, Velence, Perkáta, Szabadegyháza, Nadap, Enying, Szabadbattyán, Polgárdi, Sárbogárd, Pákozd, Pusztaszabolcs, Dunaújváros, Baracs, Rácalmás, Dunaföldvár, Paks, Solt, Harta, Géderlak, Dunaszentgyörgy, Sárszentmihály, Sárpilis, Kalocsa, Soltvadkert, Bátya, Sárbogárd-Kislőd, Simontornya, Tolna, Pincehely, Szekszárd, Bogyiszló, Fadd, Hőgyész, Decs, Sióagárd, Kakasd, Bonyhád, Hidas, Nagymányok, Mecseknádasd, Zengővárkony, Pécsvárad, Vasas, Hird, Pécs, Pellérd, Kozármislelyn, Szentlőrinc, Sellye, Siklós, Harkány, Mohács, Kaposvár, Dombóvár, Taszár, Mosdós, Kaposszekcső, Mágocs, Vásárosdombó, Sásd, Komló, Szászvár, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Kaposmérő, Nagybajom, Böhönye, Iharosberény, Nagyrécse, Zalakomár, Nagykanizsa, Hahót, Bak, Zalatárnok, Pölöske, Bocfölde, Nagykapornak, Zalaegerszeg… Észak-Magyarországon: Balassagyarmat, Salgótarján, Gödöllő, Vác, Hatvan, Pásztó, Gyöngyös, Füzesabony, Eger, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs, Sárospatak, Nyíregyháza stb…

lyukfúrás földbe

fuvarajánlat kérése